Fredag!

Fredag och det var jobb som vanligt! sen hem äta och börja elda i kaminen! Sotaren som kom och besikta nya kaminen kom kvart över 7. trevlig och han berättade om kaminen och hur man ska göra och sånt! Sen att det inte är några problem att allt såg så bra ut att det bara var och elda nu! :) Så på kvällen vart det eldning! Mysigt! Milla som vid en 7 och då började vi, eller ja milla sätta i löshåret på mig, jag behövde mäst bara sitta stilla! :) Vart kanon bra och massa babbel på det vart det också! Efter att ha satt i löshåret som tog 3timmar vart det att vi kollade på film, jag martin och milla! vi kollade på dum dummare! haha en gammal klassiker! haha
 
Katten tyckte om kaminen iaf! Hon la sig framför den och njöt att värmen! haha
 
Melody har även upptäckt martins vattenglas som han har ståendes på säng gaveln så imorse hoppade hon upp där och drack ur glaset! haha mkt godare att dricka ur ett glas än ur sin egna skål! Martin lär nog hitta ett bättre ställe att ha sitt vattenglas på om han inte vill dela med Mellan! ;)
Ikväll blir det pingis i gallerian med en drös kompisar och sen mat! Blir gåttis! Får se vart vi hamnar någonstan! haha :) Skojjj!

Kommentarer
Postat av: Anonym

GOTT heter det

2012-10-20 @ 15:06:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0