Trallar vidare... nanan

Igår, Måndag så hade jag ont i mitt högra ben från morgon till kväll... Fast fm var värst... drygt det där att det kommer och går och är ju inte så att jag överansträngt benet... sprang ju inte så mkt på fotbollen! Så fick bli ett par mer bekväma skor att ha och jobba i men jag märkte då att jag har inte mkt skor som är bekväma.... hehe nått jag borde ha pågrund av mitt ben.... artärisk missbildning... ja låter ju skojj att ha! hehe Idag gör det inte lika ont iaf.
 
Igår åkte jennifer till Thailand! Inte nå avis! Vill också åka iväg till ett varmare ställe! Skulle inte alls vara tokigt det inte!
 
Igår gjorde martin as god mat! Han gjorde det mästa iaf, jag stekte bara köttet jag! :) Vart egengjorda klyftpotatisar och fläskfile och beanäsås! mumms! Sen vart det att kolla på en acten film! Det var mkt skutande och dödande men var humor i det ändå så man kunna skratta också åt filmen! Bra bra! Sen kollade vi lite på tv innan vi gick och la oss! en komedi jag sett för och dom gör brownies i filmen så är så sugen på att testa göra egna brownies för det såg så gått ut när dom lagade det! mmmm synd att de inte säger receptet i filmer!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0