Dagarna rullar på....

Tisdag idag! dagarna har rullar på fort.. för fort! Idag har jag vart och tränat på morgonen med Jennifer! Trevligt och roligt som vanligt! Så imorgon bitti kör vi ett pass till!
 
Helgen har det vart jobb! som vanligt! Fast söndagen var det stängt iaf! Så då var vi ut till bastkärn och hälsa på martins mamma och sen till åhléns och kika en vända och så ut till pappa och anna! Kollade på det som dom har renoverat! Lilla toan nere och sen även duschen/ bastun! Vart så fint så och så mkt frächare än vad det var innan! ;) har dom gjort bra! så vart vi kvar ett tag och vart bjudna på mat!
 
Pappa och anna och även hunden Trixie var till Stockholm p ålördagen. då åkte tidigt för att vara med på skallgången efter Tompa! Dom var runt 30st som gick och leta i skogen där hans bil är hittad! Skallgång både lördag och söndag men inte hittat. Man har hittat hans jacka, plånbok, telefon och lite sånt! Söndagen var det även dykare och dök om man kunnade hitta nått! Vart är du Tompa? <3 Skär i hjärtat! var inte så här det skulle vara? Så jadu vet inte vad man ska säga med saknaden efter Tompa är stor! Det är ju lixom Tompa! Självaste Tompa! Den roligaste Tompa! <3
 
Martin och jag har kollat på film, vi har bakat rocky rody godis och gick lika bra denna gång som förra! Vi har bakat lussekatter förra veckan som bara var att slänga så ska nog göra om det på fredag och hoppas på bättre lycka med jäsningen! 2a advent på söndag var det också!
 
Bakningen! hehe Denna gång hade vi 2kakor med mörk choklad och 1kaka med ljus! Så den vart lite ljusare än förra vändan! Lär kompremissa! ;) Martin tycker om mörk och det gör inte jag! haha ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0