Slappaste helgen på länge!

Har vart så lugn och skön helg! Har knappt gjort nått känns det som!

Lördag var det hem efter jobbet.... La mig i soffan och slumra av lite! Var välldigt skönt!
Sen vid en 6tiden åkte jag ut till pappa och anna och fick mat och busa med hundarna och så! Vi kollade på melodifestivalen och jag tyckte absolut att rätt person och låt van! :) Herrja.... Jag försökte lära pappa wordfued! hehe gick kanon bra! Vi var så duktiga så!

Så tillslut dog min tele för batteriet tog slut! hehe så då vart det terapi ett tag! Sen åkte jag hem och la mig i sängen och kollade på ett avsnitt av vampire diaries! men attans så dåligt jag sov den natten.. hade så problem att somna och var vaken till och från och vakna kl 7 och kunde inte somna om sen orkade jag inte försöka sova så då åkte datorn fram vid en 8a hehe :) Söndagen bestod av sängen, soffan och duschen! typ.... var även ut lite.. åkte till lyviksberget och gick runt där och kika och handla lite sen hem igen och fortsätta min slapp dag! sov så mkt bättre inatt! Så skönt!

Och vilket fint väder att vakna upp till! Det var ju så fint.. blå himmel och sol! Så tvekade inte, gick ner i det härliga vädret och inga uggs denna morgon! haha uggsen får komma åter till hösten....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0