Onsdag! Idre ikväller!

Har helt totalt glömt bort bloggen!!! hehe fyskäms på mig allt! ojoj

Igår var det alla hjärtans dag! en mysig dag men var en hel del fart i butiken så ingen lugn dag!
sen har jag kramat hej då till mamma och anders som reser bort i 2månader idag! gud va länge.... har aldrig varit utan mamma så länge, 2veckor är max..... hehe men nu 2månader? herregud allt... tur jag har mamma lollo på andra sidan hihi och att man har dubbelt av allt för pappsen och anna är ju kvar i ludvika allt så det känns ju bra det!

idag har jag städat en del och fixat och så. beställt kedjor mm.... alltid  spännande ju! min älskade syster ska ta hand om min butik medans jag är borta.... kommer gå så bra så! hon är duktig <3 hihi sen ska jag ju till stockholm på onsdag så då blir jag borta en heldag! Spännande och gud så jag längtar allt! hehe idre ska bli super!

Idag när jag gick och handla lite ätbart så ringer Martin och berättar att det vart en lavin i idre och att de svarar inte i telefon (Johanna, fredrik, jennifer, sale, crillo och mike) fick lite hjärtinfarkt och jag skulle försöka ringa jennifer och tur så svarade hon... då fick man allt en lättnad i brösten!!! phuuuu.... men ikväller kommer vi ner och herrjar med dom! Först ska vi bara hitta dit men har ju gpsen med mig så ska ju gå klockrent har ju som en gps inbyggd i huvudet! hahah eller inte ;)


bilden är snodd från fredriks fb! Dom åkte upp i söndas och är där till söndag och jag och martin åker ner ikväll till dom (eller upp?) jaa så ska bli kul att träffa dessa! Känns som evigheter sen haha ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0