Gårdagen i Stockholm!

Igår åkte jag hemifrån 20 i 6 på morgonen.... lite drygt att gå upp tidigt 10i 5

gjorde ordning mig snabbt och så åkte jag mot stockholm och tacka gudarna för gps..... var lite pömsig i bilen så vart att lyssna på högmusik och försöka hålla ögonen uppna men jag lyckades och kom i til till scandic upplands väsby utan felåkningar eller så! Inte alls så tokigt!

Var en intressant kurs och attans så mkt mat och fika och sånt jag proppat i mig.. man åt stup i ett... iaf så är jag nu diplotimerad örontagare och näsa! så nu väntar jag bara på att få mina grejjer så jag kan börja trycka hål på folk! ;) haha Fick mig ett hål i örat igår! vi skjöt på varandra så hehe :)


fick som sagt ett nytt hål i ena örat där nertill (det ända som sitter i där) så nu har jag 3e på vadera nertill ! hehe så nu totalt har jag 8a hål i öronen :) 3på ena sidan 5på andra :)


kursen var intressant som sagt och beställt startpaketet så hoppas det kommer nu strax så jag kan marknadsföra att jag tar hål i öronen! Ska vänta lite med näshåltagningen och kolla om det finns något intresse bland kunder om det :) kursen slutade lite innan 5 och att åka hem mot ludvika var en lång väg.... innan man kom från stockholm så fick man krypa sig fram i den dryga köerna och trafiken..... sen när det väl släppte så vart det när man kom in mot västerås att de hade stängt av motorvägen så man fick åka några småvägar ända till västerås innan man kom ut på vägen igen... så irriterande....  heeh jag som ville hem. sen byta bil med pappa på engång för jag hade hans volvo istället för min lilla bil så! Atomat också så var ju bara att gasa och bromsa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0