stressad dag har det allt vart!

Har inte hunnit med att äta, inte hunnit sitta still! Eller ja, på banken fick jag ju sitta men det räknas ju inte? hehe

Började med att jag åkt ut till mamma i morse, kopierade ut massa papper och fick en smnörgås sen vidare till revisorn, lämna fakturor och kvitton från september månaden. + lämna ett papper som hon fylde i massa siffror och nummer och så! sen upp på stan, kolla hur det går för folket i lokalen och inte en ända själ var där? SHIIITTT!!!

Ja ringa till mamma och hon fick tag i de som arbetare och fixar det! Så ja (de ringde nyss till mig och fråga om en massa saker!) så nu är de igång! Blir klara vid en 22-00.00 inatt beror på hur bra det går!

ja sen hem hämta papper och så till revisorn igen sen till banken, hem sen till banken igen och ja! Det har vart fram och tillbaka hela dagen TACKA GUD FÖR BIL! HUR KLARAR MAN SIG UTAN BIL? Fattar inte de som gör det! hehe kräsna jag!

Snart blir det fotboll så då får jag tänka på annat iaf! Imorgon kommer första leverantören som ska plocka upp sina varor! SÅ ja det ska bli intressant! hihi Men det är så stökigt! sen mot kvällningen blir det fika med flikorna! Myspys




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0