Simmning efter jobbet!

Idag efter jobbet blir det simmning med Fillan kl 19! Ska bli roligt och skönt att få röra på sig! Känns som år och dar sen jag träna! Har aldrig tid men lär sätta fart med det! Så nu vill jag att klockan ska ticka på och att det ska bli mkt folk idag!

Idag kör jag med halvuppsatt hår! hehe Snyggt.. Lollo tyckte det iaf! Men känns ganska så ovant eftersom jag alltid har nersläppt hår! :)

Jadu! Nu har Linnea vart här och babblat! Alltid lika roligt ju. tur folk vet vart jag håller hus! hehe Hon ska gå och kika p en bluse på lindex sen skulle hon komma tillbaka! hehe

humm...

Igår kväll efter jobbet var ju som sagt de här och fixa med gallret! Var chefen denna gång och han bad om ursäkt för hur de hade gjort de som var innan och att inget stämde över huve taget! men nu går gallret upp hela vägen och ja! Ser mkt bättre ut! hehe Men känndes som om det inte skulle bli klart för de var tvungna att ta ner hela galret och sen få upp det igen och fan det är inte lätt.. trodde någon av dom skulle klämma sig! fyfan så läskigt!

Så var kvar till 8.. så jag passade på att städa, moppa golvet och sopa och allt sånt så slapp jag ju göra det på morgonen! Riktigt skönt det! hehe


Håller på att spanna efter vaman ska ha för klänning på sig på Juldagen! Man lär ju allt börja planera innan alla fina kläningar tar slut! Vill ha en med fin rygg! hehe och tyckte denna var välldigt änkel och så! Inte för mkt lixom :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0