Lördagen är igång!

Äntligen lördag då! hii

Inatt sov jag riktigt bra! Somna nog nästan på en gång jag la huvet på kudden så grymt skönt! Vakna dock vid 7 och kunde inte somna om men det var så skönta tt bara få ligga i sängen och gåtta i 1timme! Varmt och härligt!

Igår kollade jag på Idol! haha inge favorit program men det funkar!
Så igår sjöng de låtar till sina nära och Moa sjöng till sin storebror och fyfan va fint det var! De filmade in på brorsan och han var helt rödsprängd i ögonen och såg helt förstörd och tagen ut! Jaa det var riktigt fint! :)

Såg aldrig klart för jag gick och la mig men såg att det var Molly som åkte ut? men hon är ju redan klar? den rösten och kraft hon har så kommer hon komma långt! 

Även hon som heter Amanda sjöng en låt river (har jag för mig det var) en som som då är självklart Bruce springsteen och vart inte nå impad av hur hon sjöng låten för man hörde ju knappt texten då hon hade en väldigt mörk och "sensuell" röst som vart välldigt grötig  i mina öron! Bruce spreengstens låtar kan ingen sjunga och det låter bra! hehe Imorse pratade dom om han på nyheterna!

Nu har mina små kusiner vart här! De har köp örhängen! Ronja fick döskalle örhängen och freja hjärtan! Ronja ska ta hål i örat nu idag och Freja ska vänta lite! Små flikorna börjar bli så stora! Cassi kanske skulle vara barnvakt åt de ikväll så kanske ska åka till henne och mysa med dom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0