Mockaruter i muffinsfårm! ser mer ut som cupecake?



Nu har jag gjort mockaruter i muffinsformar!
Vart riktigt fina endra! haha Har dock inte vågat smaka än? hehe eller, jag är ganska så mätt på smeten så lär vänta lite! hehe Emil har iaf ätit en och han överlevde! Gahaaa vilken tur!
Pratade nyss med mamma om att jag och emil är bjudna att komma  och äta på Lördag! Hoppas det blir nå älg stek eller något liknande! Vi ska ha en liten "familjestund" fast ingen cassi där, tråkigt! Men iaf så ska vi äta och träffas för Anders (låssas far) åker till USA, lose angeles på sönag i 1 hel månad! Fusk... Jag vill följa med som praktikant? hehe skulle inte vara så pjåkigt!
Fusk rakt ut att säga! Denna lördag blire familje mat och nästa lördag ska jag stå i baren med Johanna D, på Ludvika företagsfesten! hehe Hoppas vi får lika mkt driks som förra året! hehe Vi var riktigt bra på att få dricks! Vet inte hur mkt vi lyckades få ihop? Ajaaa lika kul blire nog iaf!

Emma!!!! Blir du frestad? hehehehehe HAHAHA <3




yes! Eller hur ser de goda ut!

Var tvungen att radera mins sms nu för en stud sen! Trodde inte att det fick platts så många i min tele men attans så fel jag hade! haha i inkorgen hade jag 1038st och i skickat hade jag 980nånting? hahaha fyfan! alltså 2000sms får platts typ? Helt sjukt! var riktigt jobbigt när jag skulle leta efter ett sms! Var ganska svår hittat! haha attans....

Kommentarer
Postat av: emma

SJUKT frestad!

Mumsiga de ser ut å vara ;)

Bju va?

2011-03-10 @ 19:07:05
Postat av: Emmis

svar Emma; jaaa elelr hur! jaa klart bara du kommer och äter Men glöm inte allergitabletterna ;) <3

2011-03-10 @ 19:08:45
URL: http://flickanemmis.blogg.se/
Postat av: Nikoninan

Gott det såg ut !! :) ^^. namnam!

2011-03-10 @ 19:18:34
URL: http://nikoninan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0