Jag gillar juice och felstavningar!

haha Emil har precis slocknat av! Han ligger och snarkar! Han har blivit en jävel på att smarka. Så ni vet? hehe Själv sitter jag här och har ont i magen.. Jävla skit mäns... inge gillas! Sitter och dricker juice.. riktigt gått!

Igår kväll hade jag och emil ett roligt samtal! Eller ja, ett roligt som han tyckte! hehe Han prata om svenska (ren svenska) Emil är inte klar i svenska i skolan, jag klarade mig bra och fickk VG i både A, B! Han säger att jag bara är skolsmart! Jaa vist det är jag nog eftersom min svenska och stavning suger? alla mina närmare kompisar vet hur dålig jag är på stavning... och prata, jag böjer mina egna ord jag! hehe Iaf, Emil tycker att jag borde börja läsa mer ochär det ett ord jag är fundersam hur det stavas att jag ska skriva det i google. Alltså, vissa gånger kan jag stava till ex (tycker det är en kånstig stavning) orange men vissa gånger så finns det inte alls i huve hur det stavas? då blire med å och ö och jaa vete fan? haha Men min slutsats var.... Jag tror vissa iaf kan ha roligt åt mina stavfel! haha vissa tycker det säkert är dryga men det är väl sånna som kanske själv har nått fel i huve med stavningen? haha aaa drygt! Men men jag är KUNG hehe På mina egna sätt vill säga! hihi


När Emil har vaknat ska jag försöka få med han på en promenad! Medan solen fortfarande är kvar lite men den håller på att försvinna för dagen! Men snart är sommaren här!

Kommentarer
Postat av: Nikoninan

Det gäller att se det man kan och lyfta fram det som är bra, och eftersom du klarade dig i skolan utan hjälp från lärarna så visar det hur bra du är och att du klarar dig väldigt bra trots dina svårigheter. :)Ord och stavelser ändras och blir moderna så en dag kanske dina stavelser blir moderna och det som andra skriver omoderna, du är före i tiden helt enkelt ;) Jag tycker det är gulligt iaf och huvudsaken är ju att man förstår vad du menar när du skriver och det har man ju inga som helst problem att göra, och det är ju superbra att du skriver mycket genom bloggen och så, vissa kan ju tycka det är pinsamt om man har svårigheter att skriva, men det tycker jag inte man ska känna och du vågar säga att du har svårigheter och blir därmed ett bra föredöme! :) Det är ju en slags övning i sig, fast en rolig ! altså bloggen :)Stå på dig iaf och låt ingen trycka ned dig bara för att dem tror sig veta bättre, alla är olika bra på saker och tack och lov för det! :) Jag har ju väldigt stora problem med matte och har alltid haft, klarade mig med nöd och näppe och jag har tyckt det varit extremt pinsamt eftersom jag tar längre tid på mig och har svårigheter med enkla tal, och iom det så vägrar jag arbeta i affär eftersom jag är så rädd att räkna fel. så det är tur vi är olika och kan backa upp varandra :)

2011-03-14 @ 17:46:31
URL: http://nikoninan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0