Jag är så fräch! hehe

Känner mig alltid fräch och god efter att ha duschat! hihi 2a gången jag bara använder balsam och inge schampoo! Känns bra än så läng? goodi!

Aaa, iaf! Var ju och  tränade.... Började med att springa på bandet i 10min, sen strecha benen (fick så JÄVLA ont i mitt högra cp ben) sen började jag göra lite maskiner! sen vart det spring bandet i 10min till.. och blir så sur på bennet för idag vart det att göra ont så kunde inte träna mer... humm! Ajjaaa har iaf tränat så är nöjd nu! Och benet gör inte lika ont längre!

JAG VILLA HA SUBWAY KAKOR! mummsigaste äwer! vill att mitt hår ska torka nu så jag och emil kan ta en promenad ute i det fina vädret (han slutade as tidigt från skolan idag!)  då vill jag köpa kakor och så hyra film! hehe Mys fredag! Min fredag blir bara att vara hemma med älskii och mysa! tända ljus och skratta som vanligt! Inte så tokigt!

Jag har upptäckt att de är de godaste kakorna (A)


PÅ GYMMET!
Såg jag en sån söt tant! haha Hon gick på springbandet medan jag sprang! Hon hade inte träningskläder på sig! haha Hon hade långärmad blus! hahaha Så gulligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0