Min bil fungerar riktigt bra nu!

Välkommen tillbaka den lilla Röda!

Tänkte att jag skulle hinna baka muffins idag men attans så hann jag inte det! Emil hade fått en tid hos en kiropraktor! Vart att sno mamma bil som igentligen hade brottom och skulle iväg till tyngstjö så vart välldigt stressigt alltihopa! men han kom iväg och under tiden så åkte jag till mormor, morfar och sara! hihi Träffa dom och åt upp deras godis! hehe ops! Var gått och så träffade jag på älskade hunden Gizmo hon är 12 år nu, hon fylde 5e januari (hade missat det) och deras katt Emil fylde 12år idag så sa grattis till han och klappa han!

Sen kommer vi hem och så kommer pappa med min bil! hihihi Min bil är nu lagad och går som ett spjut! omkörningar med min bil är så jävla kul! hihihi SMILE! Så äntligen! Nu är den totalt renoverad under huven känns det som! Han har fixat en hel del och täppt igen en glykol läcka den hade! hehe Ajaaa gladis förmin bil är hemma och fan va jag älskar värmen från min bil! den blir verkligen skållhet! me like it!

Tanten och gubben!

Gizmo är så god! Goare hund får man leta efter!
hon har sån personlighet, hon är en sån buse även om hon är så gammal! Det första hon gjorde när jag kom var och hälsa och sen dra av mig vanten! Hon vill alltid ha nått i mun. sen så satte hon upp tassen mot en och petar på en hela tiden! Hon är en hund som vill ha all uppmärksamhet! Älskar hund <3

Det här är då Gubben Emil! han är så tjock! haha syns inte såbra på bilden, men han har nog gått ner lite på sistone! Han väger mer än våran hund Disse! haha Han vägen en 9 kilo! Det är en stor bjässe!


När pappa kom med bilen så tog vi en åkter till Blge! hehe
Den gick som en klocka, men ovanligt var det att köra bilen utan att behöva hålla i gasen hela tiden, så fick 2 kärringstop när jag precis skulle köra den! haha PINSAMT! Ajaa jag och emil hade nått att skratta åt iaf! Jag hittade inget i blge, emil köpte ny plånbok och en bok och en tidning!

Nu lagar vi mat! Lär fortsätta! Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0