I ludvika under natten!

Hemma i älskade ludvika nu, under natten.. Efter emil slutat skolan imorgon så bär det av till vansbro igen för emil ska på röntgen! Vart inge buss eller tåg idag! Vart att Fru Windahl vart utan bil istället! hehe Emil - helt rätt! hade blivit så mkt buss/ tåg fram och tillbaka, drygt som fan. har mer eller mindre bara slappat hela dagen idag! så skönt! Jag och lilla sjukisen molle har ju vart nerkrypna umnder en filt och kollat på hans favorit film! Sen fick jag han att kolla på Bolt! -Men kan vi inte kolla på en läskig? Men jag sa att bolt var lite läskigt och rolig! Han skratta iaf och tyckte den var välldigt rolig, sen somnade jag ochh vakna då hade han gått och lekt! haha Men då kom emil och alex och var sälskap! Så bolt och juressic park har jag sett idag!

Nu kollar vi på Erik och mackan, 99 saker man måste hinna göra innan man dör! yes! Och jaa dom är knasiga men riktigt humor program är det iaf!

Nu snart blir det att kolla på stockholmsnatt! Ojojjj ska bli kul att se!
Bolt! hahah Duvorna -Du sitter fett med fast! och sen hamstern är ju sten cool! hah han gjorde stor del av filmen! En riktigt sköning!

Kommentarer
Postat av: nadja

haha men ellerhur :D riktig sköning!

2011-02-23 @ 11:35:45
URL: http://nadjadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0