HAPPY VALENTINES DAY!

Japp! Inte för att jag fått i mig nå sötsaker än denna dag! Alla <3 dags så ska man äta myket sötsaker! Jag har vart nyttig och hurtig jaa ;)

Började morgonn med att skjussa Emil till SKolan, Hem och vänta lite sen dra iväg och träffa pappa och hälsapå farmor! Jag skulle lämna tavlan med bilden på mig och cassi! Men när jag kom fram och hade parkerat så kom jag på fan, tavlan är ju kvar hemma? så vart att starta bilen igen och skynda sig hem och hämta den.. träningskläderna hade jag på mig! hehe Träffa farmor, pappa berättade om Tyzon. Så farmor vart allt lite tårögd! pappa berättade även att Tyzon hade legat i köksoffan och bara skrikit (inte mjaoa) han hade verkligen skrikit! usch lilla bäbisen min  <3 sen kl 10.00 så vart det att träffa upp Emma på gymmet och körde ett pass! Fan va vi är duktiga ! Så nu har jag precis kommit ur duschen.

Efter träningen så gick jagöver gatan där min tandläkare grejs ligger för att boka tid åt min mun! sitter där och babblar och hon höll på att kika tiden och fråga hur ont jag hade och så kommer det in en annan som sa att de precis fått ett återbud idag kl 14.00 så japp... den tiden fick jag. Gud så roligt att gå till tandläkaren idag :( Hade tänkt mig en tid om några veckor? hahah men nej! ajaa skönt att få det gjort!



Vad ska alla göra på alla hjärtans dag? Några bra idér?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0