Mysig kvällspromenad!

Vart en mysig kvällspromenad med Johanna! Vi gick runt hela stan och det var en del folk ute och traska på! vart även att pallra lite äpplen hihi de var  riktigt goda...

Har även hunnit med att åkt ut till sörvik, träffat pappa och anna!

Ska ju på smycka mässa i STockholm den 9-10 september. Mamma skulle bli med men nu när hon oppereras imorgon så blir det inte så för hon kommer knappt få röra sig på 1 månad och inte sitta i en bil häller. Så Frågade anna om hon ville bli med för hon har ju lite erfarenhet om sånt hon också! hihi så ska bli mysigt! Sova på hotell och äta go mat och lyssna och kolla och träffa alla försäljare och se deras smycken.

Ska bli så SPÄNNANDE!

Vill inte att sommaren ska ta slut!!!




+ så måste jag ju tillägna saknad till Niklas som flyttade till himlen för exakt 4 år sen... Känns som om det var igår... Jag och cassi var hemma själva mamma och anders var i Thailand eller någonstans. Så ringde telefonen och vi fick veta att Niklas hade döt. så den natten vart det inte mkt sömn vi hamnade nere hos niklas flikvän och satt där sen vart det att alla tryckte in sig i mitt rum och sov. gå till skolan dan efter och totalt bryta ihop på engelska lektionen. Det var en hämsk dag. Ännu hämskare var minnesstunden i blötberges skola där alla lekte som barn.

Niklas
1990-10-03 . 2007-08-23

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0