Mumms, SURA bilar blir man glad av!

Äter sura bilar medans jag läser om alla kändisar och om deras anorexi problem! Känns ju passande! hehe men så GÅTT är det iaf (A)




Mkt intressant!

Kvällen slutade riktigt trevligt!
vart att dra till Kafe ängel och lyssna på när lite folk sjöng och spela så var jätte mysigt och sen att äta och bara prata! Ritkigt toppen kväll att träffa de nära! Myspys alltså!

Idag har jag pratat med norskar 3 ggånger! Börjar nog bli lite duktigare på att förstå! hehe fast blir mkt att säga ja, mmm aaa! hehe Johanna fick iaf höra det!

Så imorgon ska jag åka till fagersta och hälsa på! Jobba lite, mäst lära mig om allt! Ska vara på smycka butiken där! SÅ ska bli intressant allt! hihi

I morse var jag och Johanna och skulle sola vid skuthamn men gick inge bra! hehe vi höll på att frysa ihäl så vi hade handukarna över oss och kurrade under filten typ! så jaa lyckat? hehe Vart att besöka cassi med lite folk och kolla på film och prata! Riktigt trevligt allt!

Lär krypa ner i sängen nu så jag orkar upp imorgon! Vet ju inte häller hur lång tid det tar till fagersta så ska kolla upp det! hehe men mamma sa typ 40 min!

Hoppas bara att det inte är nå police kontroller efter vägen för jag har inge körkort! Det ligger i vansbro! eheee... smarta emmis! Men jag har vart så duktigt och levt super billigt de senaste dagarna eftersom allt ligger i vansbro, bankkortn idhandling.. jaa allt? så kan inte gå till banken häller! haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0