Jag är kort och korthårig! Attans bananer....

Nu är jag hemma men snart så blire att åka till mataffären och handla lite som vi ska ha nu tills vi ska göra mat (= mumms!!!! Jag har vart i gränges hos milla i hennes salong! Vart kvar där ett bra tag vart att hon klippte mig, tänkte, när jag ändå är där kan jag ju lika gärna bli korthårig! haha Direkt håret börjar vexa ut så kapar jag av det! Attans.... Men det är inte så snyggt med hår om det är slitet så jag tar det sakta men säkert ;)

Köpte även med mig leave-in och silver shampoo!!! Nais!!! Så ska testa silver shampoo ikväll har jag planerat! hihi Men nu lär jag sätta fart, lär städa hela lägenheten idag för imorgon kommer det besök! Emil fyller ju år imorgon ;) <3



Mer hårprodukter ;) hihi Alltid lika kul!

Emil dtår och diskar för tillfället!!!! Imorgon fyller han år! Jag funderar på när ska jag ge han mina paket? på morgonen eller på kvällen? attans alltså.... Och imorgon så firar även jag och emil 3år <3 Shiiitttt va tiden går fort!

Undra ifall jag och emil hinner dar upp till stan och kika en snabbis innan det stänger? Så mkt jag vill hinna med... Imorgon så jobbar jag 11.00-18.00 på Åhléns då! Treligt ;) hihi Och så funderar jag på att skaffa löshår? är ju så kort hårig! humm... Eller om jag ska vänja mig och skita i det! ajaa får sova på saken ;)

Kommentarer
Postat av: Cassi

oj vad fin du blev i håret :) haha kom ihåg att inte ha i silvershampoot för länge eftersom det där blir det verkligen ändring med på en gång :D haha super bra!

2010-10-18 @ 15:50:37
URL: http://cassi.devote.se
Postat av: Cassi

hur blev det efter silvershampoot då? :)

2010-10-18 @ 21:58:42
URL: http://cassi.devote.se
Postat av: djustd

Lägger du ner mycket tid på bloggen? Kram! =)

2010-10-19 @ 02:12:16
URL: http://djustd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0