Gud så trevligt! Inge tvätt idag ;) JOBB!

Uppe med tuppen idag också?

Njee så tidigt är ju bara att överdriva men gick upp halv 9 typ av att jag fick ett sms från Åhléns chefen här i Ludvika om att en i personalen var sjuk och om jag kunde jobba då! Och så klart kan jag det ;) hihi 11.00-17.00!!! Slipper tvätta och städa idag såd et får bli i helgen ;) hihi Lykos mig ju!

Har duschat och fixat håret och sminkat mig så nu snart ska jag klä på mig sen är jag helnöjd! Undra vilken sida jag ska jobba på idag? Hoppas det är på skönhet! Är ju mäst där men har hänta tt jag även är på hem och där är jag inte riktigt inne i än men det kommer väl ;) hihi Sjukt kul och jag är sjukt glad!

Förhoppningsvis blge/Falun imorgon med Emil!


Kommentarer
Postat av: FIONA - ja, som hon i shrek

varsågod!

2010-10-15 @ 10:42:06
URL: http://lovefiona.blogg.se/
Postat av: Alexandra - vadfanskajaghVinnaren av dagens blogg finns uppe nu! :) Kika in om du vann eller var med och tävla i den nya tävlingen. Klicka bara på länken här under :) http://vadfanskajagheta.se/2010/october/fredag-dagens-blogg-2.html#comment eta.se

Vinnaren av dagens blogg finns uppe nu! :) Kika in om du vann eller var med och tävla i den nya tävlingen. Klicka bara på länken här under :)

http://vadfanskajagheta.se/2010/october/fredag-dagens-blogg-2.html#comment


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0