4 o'clock in the morning!!!!!!!

Emma har nog hållt på att strypa mig några vänder idag på jobbet ;) hihi Jag har gått runt och sjungit "4 o'clock in the morning" As trevligT! hihi Tyckte jag iaf, kan ju bara den meningen så har gått runt och sjungit den om, och om igen! hehe (A) STRYPNING!

Eftermiddagen på shell har gått fort! Mkt prat och mkt arbete! Vi har vart grymt duktiga! vi har städat satan alltså! hihi Duktigt! Och så tog vi oss en paus och gjorde dipp och doppa gurka i! Vart så gått (A) så lite nytighets stempel på oss! Men sen kom jag på en klockren i'de!!!!! Man bakar ju bullar och sånt, de kommer i nedfrysta bullas som man bara ska sätta i ugnen så de blir klara! Men jag tinnade bara en och så vart det bulldeg! hehe mumms! Men smackade inte alls som vanlig hembackad bull deg men det gick ändå ;) Så nu har jag ont i magen och rapar bulldeg! hehe Men lätt värt det ;)

 

Kommer sova som en stock imorgon och sova ända tills klockan blir 8a! För då ska jag slänga in en tvätt i maskin, skjussa emil till skolan och dra och träna! hihi Morgonen bra planerad!

 

Sen kanske in till mamma och slå in emils packet som ligger framme på köksbodet i en påse! Hoppas inte Emil har vart och rotat ;) Hahah men om han skulle så skulla han nog inte kunna hålla sig av gladhet om han ser vad jag har köpt till han ;) hihi Plutten min <3 Ajaa nu blire borsta gaddarna och sova! Imorgon vampire diaries!!!! LÄNGTAR SOM EN DÅRE JU!

NATTI! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0