Dag 9 - min tro

ojojj... Min tro? jadu... haha Jag är döpt, jag är konfirmerad... Men jag är inte kristen! Jag använder kors i smyken och så, inte för att jag är kristen utanför jag tycker det är snyggt! haha

Varför jag konfiremerade mig var för att slippa skolan någon dag i veckan och ha kul med Emelie och skämma ut oss i kyrkan ;) haha och ljuga i kyrkan (A) Det var jag och Emelie bäst på!!!! smöra som fan ;) Busa och bråka! Jag konfermerade mig alltså för att slippa skolan lite och ha grymt kul och för att man får massa presenter (A) hahah lite knas men jag fick mkt roliga presentar iaf ;)

Jag ångrar verkligen inte att jag är konfirmerad! Jag och emelie hade det så grymt kul! Saknar den tiden. Vi var och herjade i rättvik med konfermandgruppen.. skulle gå en tipspromenad men istället för det så gick vi och satte oss på rättviks finaste café och hade det as nmysigt och snacka massa skit! Sen kom vi tillbaka och gruppen var typ på väg ut för att leta efter oss (A) haha vi hade stängt av mobilerna för att slippa att de skulle ringa! De var inge glada på oss (A)

Jag och Emelie + gruppen! haha länge sedan nu 2006-05-21

Bild på mig och emelie som ännu mindre! haha



Jag är inte troende! Inte på något sätt! Jag tror inte på  gud "Gud skapade jorden på 7dagar occ söndagen så vilade han" haha nej big bang är mer verkligt... Är inte insatt i någon tro så jadu jag vet inte vart jag direkt står! Även om jag fick VG i historia i 9an så vare inget jag la på minne. Den ända tro grejen jag vet om är kristendomen.. va äre mer som finns? haha den där gubben som sitter? typ han finns i flera olika fettma size! hehe (A) ööö? va är det mer? ajaa jag lyssnar iaf på Emmis tron! Thats it!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha så fina bilder ;)

Ja vi hade jätte roligt när vi konfirmerade oss :D

Sakna den tiden <3

2010-11-30 @ 21:25:37
Postat av: Emmis

svar Emelie: hahah jaaa vi hade det verkligen kul! hihi <3

2010-11-30 @ 21:47:35
URL: http://flickanemmis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0