Dag 3 Mina föräldrar!

Jag har 4a föräldrar, 2pappor och 2 mammor KANON Va? haha Har ju som alla andra 2 riktigt föräldrar, det är min mamma susanne Falk och min pappa Mikael Åkerström. Mamma är 43år och min pappa fyllde precis 47år! Dom börjar bli mot åren ;) hahah Men älskar dom iaf <3 Vem ska jag börja med?

Förjävlig bild men den får duga ;) detta är min pappa och jag! Han har haft samma utsende sen man föddes. Det ända som skiljer är att pappa hade välldans lång hockeyfrissa! haha jag är vit, han är brun. Har inte fått de generna från han. Han är sportig och galen. Min pappa är en träningsnarkoman och har alltid vart! Vem cyklar till jobbet mitt i vintern när det är några kilometer? Eller som förut när han cykla någon mil till jobbet när han har bil! haha Vi tänker inte lika. Han är lugn som person men kan vara en aning långsur och en liten snålis vissa gånger ;) hahah Hoppas han kommer skratta när han läse detta ;) han är min pappa och jag skulle absolut inte ha kunnat haft någon bättre!




Min mamma är hyper! nej men min mamma är kanon... Hon har förändrats genom åren men den största skillnaden är när hon klippte av sig sitt tjocka långa fina hår och vart parche!!! Det var en stor shok och mamma har det snyggaste håret som man kan ha (hadde) Vi är grymt lika om man kollar på kort när hon var liten och sen ett när jag var liten, det som skiljer oss åt är hennes mörka svarta hår och jag föddes med blondt. den skillnaden är det! haha lite udda, jag fick vitt hår, cassi fick blond, mamma svart och pappa brunt! hehe fast det blir ju mörkare med åren så det är ju trist :( Jag har fått min bleka hy ifrån mamma! Hon är egenföretagare och ägen nu sveriges bästa life butik 2010! hon tog över butiken för typ 4-5år sen och den har bar atoppat och toppat och så slog hon alla life butiker i hela sverige! Hur sjukt duktigt är inte det? slog butikerna i stockholm och mamma life butik finns i lilla Ludvika! Hon är även make-up artist och sångare!

Mina föräldrar är bäst! De är skiljda sen mer eller minde 10år sen. Nu som jag ser det så är jag glad av att de skiljde sig, de är kompisar och kan prata med varande och även mina nya föräldrar! de fick bättre liv båda två och fick nya förhållanden! Men visst den dagen de skiljdes (eller berätta om det) så brast jag i gråt och tyckte det var så hämskt. Jag ville inge mer än att de skulle bli ihop igen! Och när mammas nya kille Anders börja sova hos os så tyckte jag det var jätte jobbigt.. tyckte inte alls om det. cassi var lugn om det men så en vända vart det slut mellan mamma och anders för jag måde inte så bra av att se mamma med någon annan men sen så vart jag att sakna anders och hans ungar och så vart det dom igen. När jag träffa anna första gången så var jag sjuk och mamma var tvungen till jobbet så hon fick skjussa mig till pappa och då var anna där! Henne tyckte jag om men jag satt i pappas knä mer eller mindre hela dagen (A) hihi Cassi hade mer emot anna men det gick över välldans snabbt (= hihi Jag hade även en bild på pappa och mamma inramad och den stod på mitt natursbod! Tog några år innan jag plocka ner den! haha 

Nu har jag en stor familj och helt tajkontajkon! hahah Nera. men typ närman var mindre och hamnafel grejer i väskorna så pappas kallingar hämna ute i rämshyttan (hos tom och roberts mamma) haha mkt roliga grejer har hänt! Men det är kul och en stor familj är kul ;) Men självaste Åkerströms släkten kommer nog aldrig bli slagen på långa vägar! haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0