Dag 2 Min första kärlek

Humm... bra fråga? hahah Nera men min riktigt stora kärlek är med min Emil.. Även om det kan vara upp och ner så finns han där i både vått och tort. Varför det är Emil som är min första kärlek är för att det bara "klicka" första gången han var hos min pappa för att träffa sin barndomskompis (sigge min bror) jag var med dom och kika på film, satt på Emils madrass aldeles under Sigges säng. Sigge somna och vi fortsatte att kolla på film (harry potter av alla filmer som inte jag alls är nå intreserad av) vi prata och prata sen sent inpå natten så gick jag in på mitt rum och sov! han var där i typ 3 dygn? när han kom hem så komentera han en bild på mig på Lunarstorm (haha på den tiden var det lunar ju!) han skrev nått -sötis eller något liknande. Vi börja skriva på msn och smsa och i september 2007 så var jag i Cypern, vi smsa och skrev på msn och så en kväll när vi satt på en as fin resturang så skrev han värdens finaste sms till mig och hur mkt han gillar mig och massa sött vad svarar jag? hah riktigt korkad jag var, skrev typ Tack... hehe (A) men efter någon timme eller så så skrev jag till han att jag också gillar han och blablaa.

Månaden efter, oktober så bestämde vi att jag skulle åka ner till Vansbro. Sigge och Calle skulle till sin pappa som bor där så jag fick skjuss av dom (tur det för de viste ju exakt vart han bodde) ville hällst att sigge skulle följa med in också typ. Sigge och calles pappa sa att jag fick komma och sova hos dom! haha men jag gick ut, ringde till emil och sa att jag stod utanför så han fick kuta ner och öppna! hehe ja sen dess så började vi träffas mer eller minde varje helg. Förlovade oss 2009.01.01


Att bo ihop är inte det lättaste... Det är mkt motgångar men vi har tagit oss igenom det. vem ska göra vad, vems ka göra det och det? men men Vi har än våra upp och ner vänder.

Det som är svårast i ett förhållande det är svartsjuka. Det är inte lätt att bo ihop eller äns vara ihop med en som är svartsjuk. Jag är inte alls svartsjuk av mig, nån gång har jag sakt emot. Emil har blivit bättre, ibörjan var han tokig! haha Jag tycker inte att det är fel att säga "Fyfan va snygg han är!" eller "Fyfan va snygg hon är" jag tycker inte att det är nå konstigt att man säger så? eller att prata med andra killar/ tjejer. Emil har fortfarande kval en del svartsjuka men går ju inte att jämföra med hur det var förut! haha svartsjuka löser inget, man ska vara glad för det man har och inte strypa det!

Emil är min största riktiga kärlek!
finns de killar jag var med innan men det var inte riktig kärlek! Jag har nog mäst gillat de som vänner! Men men så kan det vara ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0