Man eller mus? va tror ni?

Jag är absolut inte mus! Jag är man.. haha iaf för att jag är så grymt duktig på att skruva och vara teknisk ;) Var väl lite småirriterad på Emil! Först så skulle vi kolla säkringarna i bilen och vem vart att få kolla de? Joo jag, plocka ur de medans emil kolla på och klaga om hur drygt det var å gy.... buhuu! Sen När jag börja med att skruva ihop tevebänken för att lugna ner mig! Vem sätter sig i soffan och KOLLAR på när jag skruvar? Joo Emil! humm... Latajävlel! Det är han verkligen :O Känner ingen klatare person och som tycker allt är drygt och jobbigt! Han är kärringen och jag är mannen ;) OK?

Nog med skitsnack! haha Nu sitter jag här och är super nöjd med min insatts! Så nu så blir snart sängenn ;) Och sen efter att vi ställt dit teven och krånglat så får vi inte igång kanalerna! Suck va livert är hårt^^ Men tur är väl att på Lördag så kommer herr och fru Windahl hit för att förhoppningsvis lämna av Dotter Windahl! hihi Då kanske Herr Windahl kan hjälpa lilla stackars mig och Emil som är utan teve (A) hihi



(Ser ni vilken snygg lampa som står där bakom? haha Så gräsligt ful, den bara står och tar plats så nästa gång jag ska ut till mamam så tar jag med mig den gräsliga lampan och min balklänning så den slipper hänga i fönstret! Inte så snyggt)

Emil är skit glad för att han når ner med fingertopparna i marken när han står rakt (ni fattar?) haha ska jag visa han att jag är bättre så blir han nog suris ;)

Dagens jobb vart längre än förväntat!Var meningen att jag skulle sluta kl 15.00 men min chef frågade mig ifall jag kunde vara kvar till 17.00 men när klockan vart 17.00 så fråga hon ifall jag kan vara klar till 18.00 haha så var kvar där 3 timmar längre så helt okey för mig ;) mer pengar och det behövs nu i min torrperiod! hehe

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0