Godmorgon :)

Jag har vart uppe ganska så länge redan (= En från Åhléns ringde mig i morse vid 09.10 och sa att de skulle äta tårta och mysa vid halv 10 för att ludvikas åhléns chef går i pansion så var sista dagen för henne så jag kände att jag måste dit och krama om henne och seja hej då (= Så fort upp sminka mig och kasta upp håret i en knut! Sen tog jag bilen och åkte iväg ;) Så nu sitter jag här och en god frukost vart det ;) sen så ska jag iväg upp till stan nu snart igen och köpa mig en tvättkorg och en svart kjol :)

Och vädret är så trökigt att man blir så depp och surig av vädret! Fyfan^^ Vill attt det ska vara sol men det blir det säkert nästa och nästa vecka då jag kommer jobba som en tock! humm.... Eller va tror ni? Det är ju min vanliga tur....


imorgon blir det party ;)
Först blir det jobb och sen party.. Träffa alla goa och käka på china town och sen vidare hem till mamma och förfesta och sen ut till gränges på party ;) Imorgon ska vi fira min syster som fyller hela 20år <3 oj ojj min stora syster börjar bli gammal ;) Alltså börjar jag också bli det! humm.... fyller 19 om 1 månad och 14dagar ;) alltså den 13 september! Födes fredagen den 13e ;)

Kommentarer
Postat av: cassi

säg inte att jag är gammal för det är jag inte =( höhö du är ju fan bara 1 år yngre så du är gammal snygging ;) <3

2010-07-30 @ 14:22:26
URL: http://cassi.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0