Hejsan hejsan! Massa julmat (A)

Har ätit massa julmat nu på kvällen och massa godis (A) mumms!!! hihi så mätt i magen som sjuton! haha Full rulle har det vart hela dagen idag på jobbet! Mattat i kassan hur länge som hällst så kanon kul dag med fullt av folk ;) Det är så det ska varar! hihi Min nya gråa tröja som jag hade på mig idag var välldigt poppulär ;) hihi En tjej som stod i kassan och skulle ta betalt av henne (= så frågade hon vart min tröja var köpt och så gick jag och hämta en sån så hon köpte en ;) haha lika så med uggelhalsbandet! Helt slutsålt på Åhléns i ludvika ;) hihi ROLIGT!
På kvällen har jag ifall tillbringat hemma hos mamma med hela familjen =D cassi är hemms och så är Pierre med =D As kul =D haha massa skratt och tok XD Och bus med vovven! hihi Och inatt så ska jag sova hos pappa och Anna (= Så sover i pappas dator rum! haha Iskallt där inne! Sova i tjockkläder! haha skulle nog vara kanon ;) hiihi
Just nu så sitter vi alla hemma hos pappa och anna och så spelar vi super nintendo ;) Juligt värre! haha jag spelar inge just nu, jag skriver ju här ;) hihi Ska snart gå och sova snart! Upp tidigt imorgon bitti! börjar 09.00! shhiiitttt sova som en stock i iskallt rum? nej jag kommer ligga och hacka tänder :O haha fryslort som jag är (A) hihi Så hoppas jag på att bilen vill starta imorgon! Annars så har jag ju tur att pappa är hemma och kan tarta den med kablar! hihi (A)
blir ingen bild! haha sitter inne på cassis dator ;) Natti! Ska ta sminket och allt nu och så krypa ner i sängen ;) Nattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0