Dag 24 - Det här får mig att gråta!

Finns väl vissa saker som man blir ledsen av! Men av att slå sig eller något sånt har jag en välldans hög smärtgräns! Jag är även välldigt starkt pysiskt och psykiskt (eller vafan det nu heter!) Det som får mig att gråta är ex, ett alvarligt bråk med Emil! Det är det som får mig att gråta! Eller när jag blir riktigt förbannad och arg så kommer det tårar (inte för att jag är ledsen) för att jag är så ini helvete arg! Många tror inte att jag är den som kan vara arg men det kan jag! De som är närmast mig kan jag visa den sidan för!

Men att gråta framför kompisar eller något sånt klarar jag inte av! Vet inte varför men det är inte många kompisar som sett mig gråta! Jag kan helt enkelt inte. blir att skratta och skämta över det och säga - Allt är bra! även om det inte är det så säger jag det! Jag har svårt att öppna mig på det sättet att visa mig svag!

Jag är en stark person med ett bra självförtrående! jag är stark, jag är bäst! Jag kan erkänna mina misstag! haha även om jag skulle göra värdens vurpa eller så mig illa så skulle jag bara skratta! Det är enklast! haha Och för att jag är den glada/ galna personen ;)



Nu är jag trött på denna lista! haha inte långt kvar nu ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0