Dag 22 - Detta upprör mig!

vart ska man börja? Finns en hel del som upprör mig, som jag reagerar på. rasism, våldtäckt, mobbing mm!

Rasism : Fattar inte varför rasism finns igentligen? det är ju bara onödigt! Vad är det för skillnader på människor? Vi är lika uppbyggda och välldigt lika aporna! Det som skiljer det är hudfärgen! Ojj vilken panik? det är bara löjligt! Vit som vit, brun som brun. ändå så är vi samma ras. vi är homo sapiens allihopa! Jag har aldrig haft emot mörka! Jag tycker bara att det är så riktigt jävla snyggt att vara brun! fusk.

Våldtäckt : det är nog det jag absolut inte fattar mig på? Vad är det för fel på jäveln som mer eller mindre sabbar en kvinnas liv på att få känna känslan att vinna över någon annan eller tvinga den till nått som hon inte vill vara med på? Idiotiskt rakt ut! blir att tänka på en beck film som handlar om det! 3killar som har ett vad! Varje gång de voldtar en kvinna så skickar de ett sms till varandra där det står "knäppt" i.. hallå? idioter. finns inga ord som räker hur jävla äkliga dessa män är! och sen när man vet vissa som blivit det och de mår inte bra av det! Och de kommer aldrig bli kvitt det!

+att inatt så drömde jag att jag blev voldtagen och så dog jag!

Mobbing :
också nått som irriterar mig välldigt mkt! Jag har aldrig blivit mobbad, jag har mer vart den som mobbat! Men det har ju aldrig varit avarigt. Men ungar är gryma. de kan vara så dumma mot sina kompisar eller klaskamrater som är lite efter i pupitetern eller något sånt! och att det går så långt men att ingen lärare orkar reagera på det? Det är så grymt dåligt hur skolan är! Att ingen orkar se nått och det låter det bara vara tills det blir försent! Hur många ungdommar är det inte som tagit livet av sig för att de mår så dåligt? Är ju en kille i min ålder som tog livet av sig framför ett tåg nu för några veckor sen. man blir att lida av det även om man inte känner den. det är så hämskt hur det kan gå!

Finns så mkt man kan bli arg och upprörd av! detta är då 3 saker jag blir riktigt irriterad på! ex, är det ett brått så är det nästan alltid en "utlänning" enligt poliserna och så! Men varför ska det vara det? fan sveriges egna folk är ju inte så smarta häller! det är nog lika många. ajaaa usch. blir iriterad av att bara skriva om de här sakerna! fyfan....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0