Dag 17 - Mitt favoritminne

Jadu! Har så många ;) haha Mästa bästa barnminnena är när jag bodde i Gonäs, granne med emelie och milla! Och vi hade busiga Gizzmo också! Vi har hittat på mkt kul!

Ett roligt minne är när vi 4a hade byggt koja ute i skogen. Vi skulle bjuda dit våra föräldrar på fika (= Förs mammorna och sen papporna! haha Jag och Milla skulle måla en kartong blå. Vi hittade målarfärg i pappas garage och så började vi måla direkt på golvet! så jaa. golvet vart blått på vissa ställen! Mamma och pappa var inte så glada då (A) det vart iaf as mysigt i våran koja och mysigt med föräldrarna där ;)

En annan grej med den där kojan!
Kojan byggde vi vid ett trä som hade vällt och roten hade följt med upp, det låg 2st sånna mot varandra så vi hade 2väggar av bara dom sen byggde vi tag och väggar och en dörr "ingång"  en viter kom jag och emelie på värsta smarta idén (enligt oss) så vi tog in snö i kojan och satte fast snön på all jord från roten! Cassi och  milla var inte så glada på oss för vi vart välldans blöta när vi satt där inne! haha mkt osmart drag det där! Kojan är iaf ett riktigt favoritminne för vi hittade på så mkt skoj där! myste och hade massa hämlisar!


Kommentarer
Postat av: Cassi

gumman vad du är söt, minns det där som om det vore igår :) haha! men när jag kommer hem dagen innan jul ska vi kanske spela super nintendo då? :D

2010-12-08 @ 20:46:16
URL: http://cassi.devote.se
Postat av: Emelie

Det var super skoj! :D Vilka minnen vi alltid kommer bära med oss (: hjärta <3

2010-12-10 @ 09:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0