Snön ligger kvar på backen nu!

Hejsan! jaa igår kom Ludvikas första snöfall och sen dess så har det snöat fast gårdagens snö vart inte kvar på marken! Men nu... nu ligger snön som ett tunt täcke över gräs och allt! Så fint men det är ju så kallt :O usch.. huhu Men men får ta och börja med långkallingar ;)

Bilden är tagen imorse men nu är det grymt mkt mer snö :O


Jag tror att jag är så trött att det beror på att jag är lite förkyld än! För när jag kom hem idag efter en vända på stan med Emma och Jennifer så var jag så tött så jag somna och vakna nu vid 4! :O shit sovit as länge jU!

väg ner till stan efter skolan så höll jag och Emma på att dö av skratt! alltså.. ska berätta vad vi såg ;) En tjej i min ålder! blont hår och hade skinjacka men hon gick i strumpbyxor! och de var svarta med lite ränder på och en grå tröja som inte räckte längre ner än vad jackan gjorde! Vilket betyder! att hon visa hela röven! man såg stringen! hon hade ett par svarta och hur fan såg det ut framifrån då? Som vi inte såg men det är väl tur det ;) haha då skulle jag ju ha skrattat så kulle säkert ha fått en snyting! hehe Men vi skratta på och gick efter henne nästan hela vägen till stan! alltså gud! Brukar folk gå så?

Är jag inte söt i pälsmössa? som jag testade på stan XD
de skulle nog passa för de är ju as sköna XD hihi





Kommentarer
Postat av: andrea

skolan :D



Om du vill så kan du svara på min fråga i mitt senaste inlägg den handlar om vilka två outfits jag ska välja på lördag för det är fest! :)

2009-11-05 @ 17:28:57
URL: http://ddeah.blogg.se/
Postat av: andrea

haha okej ;D

2009-11-05 @ 17:33:32
URL: http://ddeah.blogg.se/
Postat av: nadja

haha söt, de finns en snyggare päls mössa från lindex faktiskt :) som jag tänkte köpa.

2009-11-05 @ 19:55:19
URL: http://nadjadeluxe.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag är så himla glad över att vi sluppit snön än så länge. Det har snöat lite lätt, men den har aldrig legat kvar utan den har smält bort lika snabbt som den har kommit :) Hatar snö, så den får gärna hålla sig borta till jul och nyår.

2009-11-05 @ 20:29:57
URL: http://hedblom.blogg.se/
Postat av: Vera

skit snygg med diamater på mobilen:)

2009-11-09 @ 08:59:54
URL: http://verilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0