090318

Godmorgon! Sitter i skolan nu och har konferens och reception... Morgonen började med att jag somnade av efter klockan ringde å så vaknade jag i ett ryck och kolla på klockan å då var den 7 XD så somnade om i en 15min....  men jag han ju göra ordning mig XD Och så vart det att gå direkt till kyrk och träffa Levina och sollan, vi skulle ju dit å hämta lite saker till konferensen^^ Sen så vart det att åka bil till skolan så vi han till skolan innan vi började eftersom vi var vid Kyrk kl 8 XD

När vi kom hit så gick jag, Levina och Jessica in till de som läser engelska.. trodde inte att Britt skulle släppa in oss men det kunde hon så vi fick lämna lite saker där så dom kunde fylla i xD Britt vart ju också intresserad så hon ville också komma XD hahah det var ju kul det ;) Men nu så sitter vi alla bara vid en dator och läser lite av 8:ornas frågor till föreläsarna XD Visa är ju då väldigt oseriösa "/ Men men.. dom kommer väl då bli lite besvikna att man inte tar upp de, för vi plockar bort dom som är för oseriösa^^ men men.... det blir bra ;)

Igår så åkte Therese till spanien i 3veckor XD hoppas att hon får det kul där ;) hihi

men nu så ska har jag inte så mkt mer att berätta XD Puss <3

Kommentarer
Postat av: nadja

haha ellerhur. sånt liv ska jag haaa! :D haha. vet dock inte vilket jobb det ska bli som jag ska tjäna mycket på ;) HAHA. det löser sig! ;)

2009-03-18 @ 11:13:21
URL: http://nadjadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0