Studenten -09

Hejsan... Har haft det så stressigt idag^^ Så det här blir det första inlägget på hela dagen!

Hur mår alla?
Jag mår bara bra, lite trött... Sitter på tåget till Vansbro nu (= Så kommer fram 17.50 så får se vad det blir då för jag vet inte om crusingen börjar idag eller imorgon XD sånn bra koll har jag men dfet gör ju inget så får hoppas på att Emil vet ;)

Min dag i ord ska ni nu få höra!
Började med att gå upp 08.00 och duscha och sen packa ordning på alla grejer hos pappa för att sen åka till mamma^^ Kom till mamma fixa till mig och sminka och sånt, fixa rosorna skulle också fixas med att fixa band så de kunde ha de runt halsen.. Jag och syster hade 24 rosor att dela ut till alla kompisar som tog studenten idag ;) Så vart det brottom och så drog vi iväg till ABB skolan för att kolla när Abbearna kommer ut.. Bror tog studenten idag ;) Och man kan ju säga att alla var så snyggt i sina kostymer (A) Höll på att frysa ihäl :O Sen när det var klart där så åke vi bil runt, jag cassi, emelie, milla och så var Johan med för det var han som körde XD vi åkte till donken och körde vid mekdraiven och beställde en hamburgare var ;) hehe det var min frukost/ lunch.... Sen vare upp till högberge och kolla när allade sprang ut och man kan verkligen säga att de spreng :O Surt att man är så kort för jag såg absolut inget^^ huhu men sen så fick vi träffa de, eller leta och dela ut rosorna till alla och det var inte det lätadste att hitta alla.. vissa han jag inte äns hitta på :O Så får krama och gratta den sen (A) hihi När det var klart och alla hade komit på sina flakbilar och cyklar så vart de eskorterade med polis bil först sen så kol el-programet cyklande fulla XD haha det var absolut det snyggaste ;) Vi åkte efter alla last bilar... Fast det var sån kö på vägen så de som gick komm före oss... hehe XD Johan körde upp och parkerade bilen mitt på gräset och körde som en galning men det var as kul XD haha Sen vare hem och äta med allt folk hemma som skulle fira bror och han fick då mkt snyggt ;) heheh Och nu sitter jag på tåget till vansbro ;)

Så har min dag sett ut XD hehe

Tänkte att jag skulle lägga upp alla bilder från idag nu när jag har massa tid eftersom jag sitter på tåget så kom jag på att jag lämnade kameran hemma med alla bilder på :O huhu Så det får duga med 2 bilder på mig ;) haha




Kommentarer
Postat av: Lorien

Hej! :)



Jag väntar på att få hämta min nya kattunge från ett katthem. Men vet inte vad han/hon ska heta... Har du lust att hjälpa mig? :)



Tack på förhand! <3



länk till inlägget:

http://thereign.blogg.se/2009/june/new-kittie.html

2009-06-05 @ 20:40:18
URL: http://thereign.blogg.se/
Postat av: marie

Aha okej! Där åker du tåg!! Har du med dej datorn? :)

2009-06-05 @ 20:48:17
URL: http://missmarissa.blogg.se/
Postat av: marie

Åh vad kul! Är det en sån jätteliten dator eller? Värsta praktiskt iaf :D

2009-06-05 @ 23:41:30
URL: http://missmarissa.blogg.se/
Postat av: Sara

okej, härligt det! :) imorrn är det crousing i våran stad! :) vart bor du förresten? har jobbat ikväll, imorrn ska jag vara med killen och samma på söndag! :) dudå? :9

2009-06-06 @ 00:13:04
URL: http://sarakarlson.blogg.se/
Postat av: marie

En sån skulle jag oxå behöva.. Vad gör du idag då? :) Nåt kul?

2009-06-06 @ 13:51:37
URL: http://missmarissa.blogg.se/
Postat av: evelina&emma

svara gärna på dagens fråga i våran blogg:)

2009-06-06 @ 13:56:30
URL: http://eemmaoeveliinaa.blogg.se/
Postat av: fia

visst är det sjukt hur vi granskas för vårt yttre? läs min blogg :) kram!

2009-06-06 @ 14:00:52
URL: http://haveheart.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alllt bra sötan:D?

2009-06-08 @ 22:39:03
URL: http://eweman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0