Dagens!


Klockan är efter 4a och inte allt för långt kvar på denna jobbdag! Har haft lite dov huvudverk under hela eftermiddan.. bra irriterande! Tralla laaa.... Fint väder idag också så har vart ute och stått i solen en stund och skulle bara gå igenom lindex och hittade en sån fin topp.... så fin! Så var ju bara tvungen!

Skulle gå superfort men så ställde jag mig i kassan och 2 äldre damer stod framför... för lata för att ställa sig i provhytten så hon stod längst fram i kassan och skulle testa en tröja över sin tröja och krångla.. inte att hon kunde ställa sig brevid så dom bakom kunde gå före henne! så efter massa tjajjer från henne och personalen, -du ska inte gå in i provrummet och testa? jaa sen hennes venninas tur tog bra tid det också om nå pris..... ja men ÄNTLIGEN så var den min tur!


Så tänkte kanske typ ha denna topp och mina svarta byxor och svarta pumps på mig när det blir folkan på långfredagen! Inte alls tokigt inte! Igår köpte jag en ny dunderinpackning och använde den i håret igår kväll när jag duscha men hela ansiktet har kliat i natt och vid en 7 tiden gick jag upp och tog på mig en ansiktskräm... har kliat i hela ansiktet och bröste.... borde det inte vara håret/ hårbottnen som borde blivit irriterad eller vafan... jaa var helt konstig om hyn kändes det som... usch!

Attans så rolig Den sista dokusåpan är! Man skrattar ju ihäl sig! hahahahah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0