HELT SLUT!

Har typ precis kommit hem från ett pass på gymmet ;) Wöhööö så duktig jag var! Vart inte så hår träning, vaknade ju imorse med ont i halsen och täppt i näsan så vart lite lugnt men kommer absolut ha träninsvärk imorgon, garanterat! har strechat lite nu efteråt och ska hoppa in i duschen nu och sen käka frukost (= hihi Är helt slut i huve och nästa vecka på tisdag så ska jag träffa min nya personliga tränare (= Kan vara lite kul med nått nytt så man får upp glödet igen av att träna! Det har ju bara runnit ur sanden så på tisdag så ska jag få ett nytt program och träffa nya personliga tränaren som är en tjej ;) hehe

Sen lär jag fixa mig och pallra mig upp till stan (= Och så lär jag ta mig till ungdomsmotagningen eller nått sånt och förnya p-pillrerna! så drygt! Hatar att vara hos sånna och tänk sen när man blir 20 (tror jag det är) så måste man lägga sig i en sån där äklig stol med benen rakt upp i vädret! Jag kommer total vägra göra det XD haha usch va vidrigT! Knas jag vet (A)

Jag sprang även på rullband och fattar inte att det kan vara sån skilnad på att springa ute i det fria och att springa på löpband! Humm, jag klarar verkligen inte av att springa ut, så mkt skönare att springa på löppbandet för då kan man ju kolla på teve och skratta samtidigt! Teven är ju aldeles framför näsan på en på ågymmet så kanon bra ;) hihi  Men imorgon när jag ska dit så ska jag ha med mig MUSIK! var lite tråkigt att bara gå runt utan att ha någon att prata med eller lyssna på! Trökigt!

Nu väntar en lång och skön dusch med mig själv! hihi mys mys och en hårinpackning ska nog åka i också ;) <3

Kommentarer
Postat av: nadja

man måste inte vara 20 år för att göra de ;) jag har gjort det tvåggr redan :p

2010-09-23 @ 11:13:16
URL: http://nadjadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0