Hemma efter en så lång dag!

Har precis kommit hem efter en lång dag på jobbet 09.00-19.05... hehe as lång! Köpte med mig en brun väska (A) Äger ingen brun så känndes som om jag behöver en liten söt brun väska! hehe Och så fick jag cykla hem i regnet och vart nästan påkörd! Det var lille bror Sigge som var ute och övningskörde (Så gått folk, håll er inne) hehe  nera, han är så duktig så =D När jag kom inanför dörren så låg det påst där! Wieee tänkte jag men suck suck, det var elräkningen! hehe Står Emil på det men han är ju inte hemma så lär uppna det jag, det är ju ändå jag som betalar det så förstår inte varför det ska stå på han! Suckis.....

Mitt hår klarar inte av denna fuktiga värd! inte regn iaf, blir att se ut som ett troll i huve och så blir det så grymt tovigt och jag ser ut som en busunge med troll hår (som jag gjort ända sen jag var liten) haha Ajaa värdens volym iaf ;)

My new litel bag! Browni.... (åt upp en HEL förpakning med brownis idag på min lunch)

Kommentarer
Postat av: Ilda - Blivande Mamma

Tack ^^

Nja just nu är jag inte nervös ett dugg utan längtar som bara den. Men jag vet att jag kommer bli nervös och rädd när förlossningen väl sätter igång, men det blir ju alla =)

2010-08-11 @ 21:34:29
URL: http://mislimoje.blogg.se/
Postat av: Ilda - Blivande Mamma

Ingen fara =)

Pappan har aldrig funnits där om man säger så. Lite i början bara men knappt det och han säger att han kommer finnas där för sin dotter men det återstår att se... Mycket prat lite verkstad på den grabben.



Men man klarar sig ensam utmärkt. Det går om man vill. Visst är det tufft ibland speciellt nu i slutet när man knappt klarar nått själv. Men har man underbara vänner och familj som jag har som ställer upp och finns där hela tiden så behövs inte killen. Fast det hade ju inte skadat att ha nån, speciellt när det kommer till känslor, trygghet och att ha nån där..



Men jag tror på ödet och jag tror att det finns en kille där ute som kommer vara en underbar kille och "styv pappa" till min lilla flicka ^^

2010-08-11 @ 22:10:32
URL: http://mislimoje.blogg.se/
Postat av: Ilda - Blivande Mamma

Ja precis, jag får hoppas att han kommer att finnas där för sin dotter iaf. Jag behöver honom absolut inte. Har jag klarat mig utmärkt utan honom hittills så klarar jag mig perfekt efter oxå :)



Snygg väska ny the way!

Sj da? Inga barn? Kille? ^^

2010-08-11 @ 22:16:10
URL: http://mislimoje.blogg.se/
Postat av: Lisa

dagens blogg är nu avslutad och finalisterna ligger uppe :)

Blev det du ?? Om det blev du har du en röst på dig själv och sedan är alla knep tillåtna för att ragga röster ;P

Blev det inte du, släng iväg en röst på någon av de lyckliga om bättre lycka nästa gång :)



Lycka till :)

2010-08-11 @ 22:38:23
URL: http://lisaklingblom.blogg.se/
Postat av: Ilda - Blivande Mamma

Jasså va mysigt :)

Barn kommer när man minst anar det, believe me haha!

2010-08-11 @ 22:56:14
URL: http://mislimoje.blogg.se/
Postat av: Ilda - Blivande Mamma

Detsamma sötis!

Natti =)

2010-08-11 @ 23:13:10
URL: http://mislimoje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0