God morgon alla frusna själar!

Jag känner mig frusen och lite efter iaf! Låter inte det nais? haha
Emil är i skolan! När han slutar så ska jag hjälpa han att plugga lite, så blir att åka till lägenheten och kika och se om det finns nått jag kan hjälpa till med! Så även se hur det går med segisarna som fixar mitt badrum! Det går så SJUKT SEGT! HATA......vill hem... Snyft!

sovit så skönt i natt!

Vaknade av att emil satt i sängen!
Jag - Vad gör du?
Emil - ska vi gå upp?
Jag - Vaa? (kollar klockan) men klockan är ju 02.55?
Emil - mhee jag är så pigg!

Jadu ibland undrar man ju? haha Sen somnade han om iaf! Han kom ihåg det så han pratade inte i sömnen iaf... typiskt! Då hade jag ju haft nått att busa om.. hihi

i helgen är det Ludvika marknaden! Åhååå marknadsgodis! Ladda



Igår åkte jag och emil hem från vansbro ganska så tidigt! Emil ville hinna träna? nej vad hör ni? haha typ! sååå jaa! När emil var och träna så följde jag med mamma och gratta anders syster som fylde år, åt tårta sen åkte vi och sola! Så skönt.... sen skulle mamma in på sin affär och besälla (hon har semester men kan inte ge fan i att vara i sin butik!) haha så jag åkte hem och handla mat och gjorde mat sen! Emil kom hem och hjälpte också! Fläskfilé och haselbackspotatis!

På kvällen kollade vi på ett program om seamesiska tvillingar och sånt! Gud vilka söta ungar! En stackars pojk på 1år hade en så kallad parasit som kom ur magen på han, det var hans tvilling som det vart nått med i celldelningen! så det kom ur en hel kropp från hans mage, armar, fingrar, rygg, rumpa ben och fötter och tarmat! Jaa så synd om stackars banet! Han hade aldrig kunnat krypa normalt för parasiten var ivägen.. så 10 dagar efter opperationen kröp han för fullt och herja runt på golvet och var överlycklig! Underbart ju! Det var ett barn från Nepal!

Kommentarer
Postat av: Nikoninan

Oj är det den här helgen , hade helt glömt bort tur att du skrev det ^^, hoppas det är bra med dig gumman <3 Saknar dig !

2011-05-23 @ 10:50:57
URL: http://nikoninan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0