STRESS DAG, Check....

Har vart en grymt stressig dag^^ ojojj.... Stressa igenom kupolen efter ett försök att hitta något bra att ha på sig eller så ;) Men attans, hittade inte ett skit så vart bra sur! buhuuu... Men men så sisst gick jag in i skoaffärerna för att i hopp om att hitta nå snyggt men inte det häller^^ Helt sjukt! Det ända som jag köpte var jordgubbar, svenska 55:- gick de på ;) haha mumms... Men det var ju trevligt att träffa syster, as länge sen ju ;) hihi hon hittade lite så vart ju änu surare^^ Ajaa,,, Har typ blivit smittad av vansbro influensan? måste vara myggens fel^^ haha ajaaa.... Efter blge var det att slänga väskan full med kläder och skor och bhar.... och dra iväg till Emma och hämta upp henne hos sin mor och så åkte vi vidare hem till hennes pappa och låssas mamma (= Trevligt! Vart att käka mat med de och spela spel ;) Har aldrig tur med spel så vann inte på ett ända.. Men jag och Emma var bäst med kroppskontakt ;) haha Attans så hjälpte det oss inte i mål :O För vissa gånger så funka det inte XD haha Ajja vi var ju iaf bäst ;) Sen slutade kvällen hemma hos en somn heter Emma med lite folk ;) Trevligt för en som klunkar coca cola och äter chokladboll... men det var kul att se alla andra fyllon ;)

Sen drog vi till smb "krogen" haha bara massa gubbar, uwwww så äkligt.... men men vart inte där länge förens några bestämde sig för att åka till Ludvika för att käka så de fick skjuss av mig och sen drog jag hem och här sitter jag =D Ska sova själv... huhu Kanske hoppa i kläderna igen och ra till Vansbro? nee kanske stor chans att jag somnar vid ratten.. är ganska så tröttis nu :O buhuuu.... Bilder från dagen kommer imorgon ;)

Natti allihopa =D Imorgon "idag/kväll" är ju en ny dag.. kanske ska städa? buhuuu.... Åka hem till mamma eller pappa och käka, vem vet ;) Dagen har vart stress men kanon härlig ;) Tack brudar som gjorde dagen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0