Slukörd och värdens ryggont!

Inte illa pinkat!

Har jobbat 09.50-18.00 så är grymt slut! Och så har jag värdens rygg ont! kan knappt andas för då kände jag hur det tog emot och gjorde as ont! Var in till mamma på lunchen idag och sa det så hon tänkte ringa kilopraktorn (som hon är hos) men jag är ju så envis så om det inte blir bättre tills imorgon så får jag väl knäcka ryggen då!

Nu när jag satt mig vid datorn så såg jag att jag hade fått en mejl på FB och vart så glad för det var min älskade pojkvänn som skrivit =D Så känns skönta tt han lever och mår bra (= +att jag hittade en bild på han på en av de som han är där med hans flickvänn!

Tänker mkt på han nu när han är borta! Så idag efter jobbet så kom jag hem med 6st nya snygga kallingar (A) hehe tycker det är så tomt överallt!


Nu så ska jag snart dra och handla för imorgon äre långjobb med! Så måste ju ha med mig matlåda så måste fixa att ta med mig nått (= så jaa vi får s.. Och så håller jag tumarna för att få åka till Stockholm på Torsdag kväll (= Hoppas ;)

Just nu sitter jag och Linnea på att kolla på utlands resor (A) Vi skulle vilja åka i mitten av september ;) skulle vara härligt =D

Kommentarer
Postat av: sara

vad gör emil i thailand då? :)

2010-08-03 @ 12:53:20
URL: http://ssarasolin.blogg.se/
Postat av: Josephine

sv: härligt :) jo bra! vad gör dudå? :D kram

2010-08-03 @ 16:23:35
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: Anonym

japp nu är han framme :) dock har han väldigt svårt med maten så du kommer nog få hem en tandpetare till pojkvän ;)

2010-08-03 @ 18:07:15
URL: http://nattstad.se/linnlundin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0