Påsken är över!

Nu är det tisdag och man står på jobbet igen! Påskledigheten har vart kanon och så härlig och skönt! Tack syster som jobbade lördag så fick jag vara ledig 1dag extra! Inte alls tokigt det!  det ända som vart en miss var att vakna med ont i halsen igår och har blivit värre idag! Känner mig inte alls så mkt till fit for fight!

mamma och anders har kommet hem så det var ju så skönt det att ha dom hemma igen men anders åker snart ner till kongo igen i 2månader! så på fredag (¨ångfredagen ) fickade jag håret på jobbet bakom så man lär vara effektiv! sen vart det att åka till mamam och aanders och träffa dom! Fika och så babbla! Har ju inte sett dom på så länge så var så skönt att ha dom hemma igen! sen vart det att åka till jennifer och börja festa med jennifer och johanna på För, För fest! Riktigt trevligt och roligt! Drack teqila hehe smakar inte alls så gått! sen vart det att dra till själva förfesten hos en som heter Mike på stan och festa där med en hel drös folk! senare vart det folkan! TREVLIGT!

inte farligt bakfull på lördagen... lite ont i huve och så men annars helt okey men anndra dagar mår man mkt bättre! Vart att äta påskmat både till lunch och sen kvällsmat typ och så söndag vart det påskmat hos mamma och anders! Ja full fart! Ledig måndag så då vart det att gå runt på lyviksbärget i alla affärer det sen vart det en tripp till västerås! Superduper mysigt sällskap hela helgen! (A)

fått påskägg med godis, och en stor cocklad kanin "hare" och pengar! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0