Lördag morgon! Gilla

Har sovit bra bra! Vaknade as tidigt, halv 9 men somna om och vakna vid en 11 tiden! SÅ skönt! Vi han ju kolla igenom 3 filmer igår! Först Hulken, sen shutter island och sen the Swich! hehehe

Shutter island! Jag tror jag blev helt psykad i huvet av den? humm..... Riktigt knasig film. Men iaf! Jag tror att han är "normal" de är dom såm drågar han med saker och får in i huvudet att hans fru dödade deras 3e barn och sen att han skulle ha skjutit sin fru. Men nej jag tror inte ett dug på det men ändå så smyger sig kännslan på -Tänk om han är så pass sjuk? Tänk om det är så? AAAA Riktigt skumm film kan man kalla det! haha var tvungen att sskriva till Emma och fråga om filmen! hehe Men jag och emil lär nog se om den ett antal ggr!

The swich! FYFAN VILKEN ROLIG FILM! hahahah Dog flera gånger! Hahah Full och dum, eller äre ung och dum? ajaa ungen är hans och det slutade bra! Men den var bra spännande för man kunnde inte tänka -vad kommer hända här näst? hahaha AAA  riktigt rolig film!

Kommentarer
Postat av: Cassi

neeee isf har du missuppfattat hela filmen ;) han vart psykad när hans fru hade ihjäl barnen! sen försökte dom där få han bra och han fattade ju hur allt låg till i slutet eller hur? sen precis innan filmen slutade så kom han tbx in i det där "gamla" livet igen då han trodde att det var en som hade rymt och att det var en annan tjej som hade haft ihjäl nå barn! så han var psykad, fattar du?

2011-03-12 @ 13:05:59
URL: http://cassi.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0