Ibland känner jag mig lite efter här!

jaa inte på bloggen men i verkligheten! De senaste dagarna har många lagt till mig som vän på Fb (jag skickar aldrig ut vänförfråfningar, ytterst sällan) känner att jag har alla mina nära och kära! Visst nya vänner är alltid kul och jag är alltid öppen! hihi Men sen när det är sånna som lägger till en som äår i samma ålder typ, gått i samma skola och program men jag kopplar inte! Som sagt, alla känner apan, apan känner ingen! haha Jag och syster är kända som Systrarna Åkerström! hihi

Har iaf preci kommit innanför dörren! Tog cykeln till våghallsen, sälskap med syster då! Så skönt med en cykeltur på kvällsidan! så vi har babblat på som fan! Firat anders och ätit kanon gå mat! Fick även matlåda tills imorgon med oxfile och potatis så det är inte fel häller!

Men fyfan va mkt knott det är efter vägen! huhu Mär i magen nu kan man väl kalla! Man lär ju iaf ha solbrillor för knotten åker rakt in i ögonen på en!

Dags att krypa ner i sängen! Upp och jobba imorgon 09.50-19.10 så kanon! På tisdag går jag kort dag så känns ju skönt udda tid bara som man inte är van med? 12.45-17.15? haha udda!


Vistte ni!
Att många gånger saknar jag det blonda håret! Älskade hur lockarna syntes! På mörkt hår så blir de aldrig att synas så snyggt som i blont hår! Humm.. TYpiskt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0