Torsdag idag och snart helg!

Idag är det som sagt torsdag som det är 1 gång i veckan och hur många som hällst på 1 år! haha orkar tyvär inte räkna ut hur många torsdagar det är men en hel del är det! Han inte med någon fruksot idag! Somnade efter 12, gick och la mig i dyngsurt hår så det var inte alls så sammarbetsvilligt på morgonkvisten! Så jaa verry fluffy is my day!!

Nyligen var det hit en tjej som gjorde en interljuv med mig! från högskolan i borlänge! De har ett samarbete med DD (tror jag det var, dalademokraterna, tidning alltså) så hon ställde en massa frågor och tog en hel del kort så! hehe usch så pinsamt! men det blir nog bra Det är till en blogg så det kommer komma upp redan imorgon så hon ska skicka sen det hon skrivit ner så jag får läsa igenom allt och godkänna så det ska bli spännande! :)

Imorse var det fybubblan så kallt ute! brr hade nya jackan på mig och den värmde så det var ju kanon det! hehe men att stå och skrapa bilen i 100år för att kunna ta sig ner och även på insidan? gud så bittert... ska försöka börja gå för att skrapa rutorna tar nog lika lång tid som att gå ner till stan... Sen lär man ju skrapa ruterna 1vända till när man är på väg hem också? jaa!!!

Idag drog jag med mig träningskläderna i ett svep och hoppas att jag ska bli taggad att gå och träna direkt efter jobbet så vi får se om det kommer finnas någon ork till det! men har med mig min sak som man sätter på armen med mobilen i + hörlurar så nu jävlar! ;D kan ju inte telen gå sönder iaf! hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0