Lucia +Farfars 87års dag (tror jag det är?)


Idag är det farfars födelsedag! Tror han fyller 87 eller om det var 86? ja nått åt det hållet är det iaf! Så massa grattis till min farfar <3


Eftersom jag inte har någon pojkvänn denna jul att skämma bort så har jag nu beställt mig en helt egendesignad ring! Till mig själv i tidig julklapp! hehe underbart! Silver ring, bred så utvändig gravyr där det står I'm perfect och så invändig gravyr i ringen där det står Follow your heart beställde den igår och den ska bli skickad imorgon så i slutet av denna vecka kommer jag ha värdens snyggaste ring! Längtar! hehe Kommer jag på något mer ord så kan jag ju skicka in den och låta de gravera in något mer på insidan av ringen! Jaa kommer bli så härligt! Man måste ju allt skämma bort sig själv, dyr ring hehe men jag känner att jag är värd det! :)

Min älskade farfar! <3 Grattis Grattis!


Idag känner jag mig på riktigt bra humör! Vaknade innan klockan ringde och vart så pigg och glad så fick verkligen sova ut i natt!

Igår kväll så satte jag mig med min externahårdisk och förde över allt jag har på min lilla dator till externa hårdisk! + att kolla igenom alla bilder jag haft på emils dator var roligt! Finns så himmla mkt spännande och gammla bilder jag saknat! Så ikväll blir det nog ett inlägg med gammla bilder som jag kan sitta och skratta åt! hehe Fast först blir det mat på kina! Börjar redan bli hungrig!

Har kommit underfull med varför jag inte äter frukost så ofta! det för man blir hungrigare lättare på dagen! hehe äter jag inte frukost så är jag inte hungrig förens på eftermiddan typ! Bra skummt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0