Jag ute och spring! Inte min grej likson^^

Gick ganska så kasst för mig idag att vara ute och springa! Jag hängde med emil 1km sen gav jag upp medans han fortsatte springa! hehe kom hem och vart helt fuking slut i hela kroppen. så drog av mig den vidriga sport bhn (som är på tok för trång så man knappt får nå luft! Hatar den men ändå så är den ny, inge van att ha sånt på) ajaa när jag kom hem så drog jag av mig alla kläder och så somnade jag! sen vaknade jag av nå jävligt hårda bankningar! Hörde inte att emil knackade på dörren eller så kommer jag inte ihåg att jag hade låst dörren efter mig! Så Emil hade fått stått utanför ett tag (A) hihi opps... Men så äre när jag vart och sprungit! Sen vart det en lång lång dusch mmmm sen mat och jaa bara mys (= Nu kollar vi på en as bra film som går på teve  :)



Imorgon bitti blir det att gå upp as tidigt! Börjar jobba kl 09.00 och innan jag börjat så ska jag skjussa Emil till blge! Fyfan va jag kommer vara dö imorgon på jobbet! usch usch^^ Sen kan jag ju medela att jag inte kommer ha någon kamera under 1 månad för den ska Emil låna md sig, och min lilla dator också (= Men jaja jag får överleva ;)

Nej nu blire sista rycket innnan vi ska krypa ner i sängen för "inte sista gången" 1månad! Kommer sova så tätt jag bara kan på han.. usch va jag kommer sakna han <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0