Nya grejer! Behövs alltid ;)

Håller på att städa och tvättar (= Röjt en hel del och slängt ner en del saker i förådet där nere ;) Hehe Tagit bort hatthyllan som tagit för stor platts i lägenheten och satt upp en annna sak på andra sidan av hallen (= Vart snyggt som fan ;) Haha Men vete fan hur jag ska få platts med alla mina vinter jackor?Håller för tillfället på att kika på en ny vinterjacka (A) Testade den idag och visa den för cassi när vi var på stan och härja! hehe Kostar 800kr (799:- för att vara exakt) as mysig och så varm! Är ju en riktigt fryslort av mig (A) så måste ha en varm jacka till vintern ;) Den är grön och har ludd i hela luvan (dock lite för lång för lilla korta jag) men grymt snygg! Sa det till mamma också att jag kikar på en vinterjacka (köpte mig ju en jacka i fredag som kosta 599:-) så jaa haha.. Mammas komentar -Om jag känner dig rätt så kommer du ändå köpa en till jacka tills vintern! Och kan inte säga nej om det! hehe Om jag skulle köpa den här som jag kollar på nu så finns det stor chans att jag köper mig en till innan vintern har kommit! humm I love shopping^^ och så köpte jag ju en ny hängare som sitter i hallen redan ;)

Frissör tid bokad hos bästa kompisen Milla i hennes salong ;) Så på Tisdag nästa vecka blir det slingning och klippning! Kanske lugg? humm! Längtar som en tok (A)



Har lagt in alla nyinköpta grejer till badrummet! En turkos matta, 5st turkosa handukar och en turkos låda som jag kan ha smycken och bråten i! Sen vart det även nya grejjer tills köksfönstret (A) 2st nya vita krukor "står home sweet home" och sen en lykta som hänger i mitten av fönstret! SÅ grymt snyggt det vart! hehe Och så köpte jag mig löspuder ;)

Snart så blire att kuta ner till tvätten och slänga in en ny omgång ;) Fan va jag är duktig!

Imorgon blir det Kupolen med Bästa Milla på förmiddan ;) wieee Var as länge sen! <3

Kommentarer
Postat av: Cassi

öjj snygging, vill du komma och käka med oss? :)

2010-08-24 @ 18:51:10
URL: http://cassi.devote.se
Postat av: Cassi

hehe ja självklart ;)

2010-08-24 @ 19:00:08
URL: http://cassi.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0