Snöar!

Vill inte ha vinter! fyfan. Men ifa, jag ska inte bara skriv det XD Igår så var jag å jobbade. gick väl bra.. Idag ville jag inte gå upp i morse. kände verkligen inte för att gå upp i morse! fyfan va trött jag var. Men sen när jag kom till skolan så skulle jag ha matte prov direkt på morgonen men då får jag veta att vi har en inställd lektion så vi matten behövde vi inte ha XD Så då Satt jag i klassrummet å pratade med Emma, Madde å Katta XD haha riktigt kul ;D men nu har vi iaf precis börjat den andra lektionen, å jag vill inte vara här orkar inte. är så jävla skoltrött å ligger efter som en gris med alla jävla läxor! usch. skönt dt ska bli med jullov. och nu är dt bara 11 dagar kvar tills jag får börja äta godis ;D mumms va gått dt ska bli! har inte ätit på ett helt år nu. JAG ÄR SÅ DUKTIG!  

Jag längtar tills det blir onsdag! å när kl är 07.45 så ska jag tänka på Madde för då blir hon opererad<3 Lycka till gumman <3  Efter skolan så blir det att emil kommer sen så upp till fillan å mysa å så sen dra ner på SUNE OCH DORIS å har riktigt kul! ;)

Men efter skolan så ska jag jobba ;) blir bra nu precis till jul att Tjäna lite extra kan jag ju iaf säga XD haha

Men nu ska jag vara duktig och försöka lyssna på Sollan så jag inte kommer efter i den här kursen häller XD puss nu <3 kanske skriver mer till kvällen ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0